Cum sa faci un delicios "castron din paine"

1. Primul pas este sa taiati partea de sus a turtei (poate sa fie si o chifla mai mare)

2. Urmatorul pas este sa taiati felii groase de vreo 3 cm. Lasati partea de jos a turtei de minim 3 cm, iar feliile pastrati-le in ordine deoarece veti avea nevoie de ele.

3. Prajiti feliile de paine pe o plita sau intr-o tigaie mai mare timp de 3-4 minute, iar inainte ungeti-le cu niste unt topit. (puneti cat de mult vreti, stim ca e foarte bun)

4. Intoarceti feliile pe cealalta parte si prajiti-le tot 3-4 minute.

5. Acoperiti fiecare felie cu cascava razuit (va recomandam cheddar). 

6. Pe masura ce se topeste cascavalul, puneti feliile una peste alta.

7. Lasati turta cateva minute pe foc, iar straturile vor incepe sa se topeasca si sa se lipeasca bine.

8. Folosind un cutit, taiati un cilindru in interiorul turtei, fara a gauri fundul.

9. Cu o lingura mare, scoate interiorul si minunati-va de cat de bine arata.

10. Pastrati partea de interior deoarece acum este un mini sandwitch prajit cu cascaval. Acum adaugati o ciorba la alegere in interior si gata!

11. Mancati supa si castronul din paine si nu priviti inapoi. Chiar daca lumea o sa va judece, ati avut o masa foarte delicioasa. Pofta buna!

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide